Afbeelding bij Online "Corona-kerkdiensten" met gebarentolk

Online "Corona-kerkdiensten" met gebarentolk

Zolang de huidige corona-maatregelen voortduren, zal de wekelijkse online kerkdienst van Proosdijkerk | NGK Ede worden uitgezonden met een gebarentolk in beeld.

Op deze manier zijn de diensten integraal te volgen voor gemeenteleden die afhankelijk zijn van een gebarentolk.

De wekelijkse internetdiensten zijn elke zondag te volgen om 10.00 uur, en worden uitgezonden via https://www.proosdijkerk.nl/kerkdienst-online.

Gebarentolk.png#asset:1794

Let op: als veel mensen tegelijkertijd de online kerkdienst bekijken, kan het gebeuren dat de website overbelast raakt. We kunnen dat helaas niet helemaal goed inschatten. U kunt de kerkdienst overigens altijd later terugkijken.

Jeugdwerk

We begrijpen dat deze beslissing ingrijpende gevolgen heeft voor ons kerkelijk leven. Toch willen we - ondanks de beperkingen - zo veel mogelijk samen gemeente blijven. De online vieringen vormen daarin een belangrijk onderdeel, maar er wordt ook nagedacht om via andere digitale vormen verbonden te blijven. Via de nieuwsbrief en de kerkapp Scipio houden we u zo goed mogelijk op de hoogte.

Onderlinge hulp

Heeft u tijdens de komende weken behoefte aan pastorale ondersteuning of praktische hulp? Neem dan contact op met uw wijkouderling of -diaken. Laten we ook als gemeenteleden elkaar van harte ondersteunen waar dat nodig is.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact op met moderamen@proosdijkerk.nl