Jeugddiensten

Coördinator: Vacature (jeugddiensten@proosdijkerk.nl)

Per jaar organiseren we acht jeugddiensten. Vier voor de tieners: #God Flow en vier voor 20+'ers: Open UP. Daarnaast zijn we aan het onderzoeken of we samen met andere gemeentes een dienst kunnen ontwikkelen voor 17+’ers.

#God Flow
Vier keer per jaar is er op zondagavond om 18.30 uur een dienst speciaal voor en door tieners: #God Flow. Een vast kernteam organiseert deze hippe en interactieve diensten samen met een aantal Lev-groepen. Naast zingen, bidden en een spreker zijn er ook spellen die aansluiten op het thema van de dienst. Vanaf september 2016 sluiten we qua thema’s aan op het nieuwe Mission statement: Samen Jezus volgen met hoofd, hart en handen. Het doel van een #God Flow is om met elkaar te leren hoe je Jezus kunt volgen.
Wil je op de hoogte blijven?
Like ons dan op facebook https://www.facebook.com/TheGo...
Of volg ons op instagram: @godflow_ede

Geplande diensten voor 2017:
19 november

Open UP
Open UP staat voor Open, Unplugged & Pure. In deze dienst staat de eerlijke zoektocht naar God centraal. Stilte en bezinning hebben daarin een permanente plek. Juist in een tijd waarin de wereld veel van je vraagt, is het nodig om je zo nu en dan terug te trekken. Open UP biedt handreikingen om God tot je te laten spreken door woorden, stilte, liederen en creativiteit heen. De thema's die aangesneden worden zijn scherp, actueel en direct toepasbaar in je eigen leven. De diensten vinden 4 keer per jaar plaats en starten om 19:30 uur. Je kan ons in de gaten houden via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/OpenU... We zien je graag bij de volgende Open UP!

Geplande diensten voor 2017:
18 juni
29 oktober
24 december