Afbeelding bij Cursus Opvoeden 3.7
1 Gerelateerde items

Cursus Opvoeden 3.7

Maandag 22 januari start de cursus Opvoeden 3.7. Deze cursus kan je helpen om inzicht te krijgen in wie jij bent als opvoeder, wie jouw kind is en hoe jullie samen het gezin vormen.

In een maatschappij waar alles altijd maar door gaat en er veel van ons gevraagd en verwacht wordt, vliegt de tijd. En onderweg willen we onze kinderen ook nog het beste meegeven voor hun toekomst. Wat kan het dan heerlijk zijn om tijd uit te trekken om je te verdiepen in je gezin.

De cursus Opvoeden 3.7 kan je helpen om inzicht te krijgen in wie jij bent als opvoeder, wie jouw kind is en hoe jullie samen het gezin vormen.
Deze cursus biedt geen pasklare antwoorden maar helpt jou om te ontdekken wie jij bent, wie jouw kind is en hoe je met elkaar het gezin vormt. Een gezin waarin bepaalde waarden centraal staan en je werkt aan een gezamenlijk doel.

Voor wie is de cursus?
Omdat we werken vanuit wie jij bent als opvoeder, wie jouw kind is en hoe dit jouw gezin vormt (de 3 stappen), is deze cursus toegankelijk voor ouders van kinderen van alle leeftijden, van baby tot puber.

Data en kosten
De data: 22 januari, 29 januari, 5 februari, 12 februari, 5 maart, 12 maart en 19 maart 2018.
De kosten voor deze 7 avonden bedragen 50 euro per gezin (inclusief werkboek).
Zie voor meer informatie de flyer onderaan deze pagina.

Heb je nog vragen of wil je je opgeven: mail dan naar corien.rietberg@ngkede.nl.

7-updates-01.png#asset:423

Documenten


Afbeelding bij Alphacursus

Alphacursus

Bear Grylls: ‘Mijn grootste avontuur’ Bear Grylls staat bekend als de belichaming van avontuur en survival in de wild...

Afbeelding bij Alphacursus

Alphacursus

Bear Grylls: ‘Mijn grootste avontuur’ Bear Grylls staat bekend als de belichaming van avontuur en survival in de wild...